REGIONSGOLF

For at deltage i regionsgolf skal man være fuldtidsmedlem af Skovbo Golfklub.

I år bliver der tilmelding i 4 rækker:

• De ordinære hold (spillere født i 1973 og senere)

• Seniorhold (spillere født mellem 1962 og 1972)

• Veteranhold (spillere  født mellem 1952 og 1962)

• Superveteraner (født før 1952)

For at deltage på hold i de ordinære rækker skal man have et handicap på 4,5 eller derover, i B-rækken et handicap på 11,5 eller derover, i C-rækken et handicap på 18,5 eller derover og i D-rækken et handicap på 26.5 eller derover.

I senior-rækkerne, Veteran-rækkerne og i superveteran rækkerne kan man være med i A-rækken fra handicap 0 og derover, i B-rækken handicap 11,5 eller derover i C-rækken handicap 18,5 eller derover og i D-rækken handicap 26,5 eller derover.

Når tilmeldingen er afsluttet kan der blive flyttet rundt mellem holdene afhængig af antal tilmeldte, men dette vil kun blive gjort efter samtale med de enkelte spillere.

Husk regionsgolf er en social turnering, hvor der er lagt vægt på samværet med modstanderne, og derfor er der fællesspisning efter matcherne.

I Skovbo har vi den regel, at på hjemmebane giver vi hver især en øl/vand/vin til vores modstander. Det plejer at være på samme måde på udebane.

Tilmeldingen kommer på Golfbox i nærmeste fremtid med slutdato den 10. januar 2021.

Jeg håber, at turneringen ikke bliver ramt af restrektioner som i 2020, så der kan blive afviklet matcher både på hjemme- og på udebane.

De tilmeldt får snarest besked om tilmeldingen.

KONTAKTPERSON

Marinus Nørgaard