GOLFBUGGIES OG BAGVOGNE

Leje af golfbuggies - golfbiler skal bestilles i Golfbox og kode oplyses ved bestilling.

De nye buggies udlejes med 6 timers intervaller, og det er derfor ekstra vigtigt at returnere buggy'en straks efter endt brug - og inden cafebesøg.

Golfbuggy    pris 250 kr. for én 18-hullers golfrunde.

Monobuggy  pris 125 kr. for én 18-hullers golfrunde.

Husk at bruge sprit i bilen både før og efter brug.

Betaling sker på stander ved bekræftelse af spilletid med enten MobilePay 90408, kontant eller Dankort.

Husk efter brug af buggy at sætte stikket i buggien.

Rabathæfte kan købes for 1.750 kr. for et 10 turskort til buggy og 1.000 kr. for 10 turskort til monobuggy.

LÅN AF BAGVOGNE

Ret henvendelse til cafeen eller til kontoret, hvis du ønsker at låne en bagvogn. Bagvognen bedes venligst stilles på plads bag caféen efter din golfrunde.

BUGGY OG MONO TIL EGNE MEDLEMMER

Hvis du er dårligt gående, kan du få en fordelagtig aftale med klubben om leje af Buggy og Monoer for 2021:

Engangsbeløb for Buggy leje 1.000 kr. plus 75 kr. pr. gang

Engangsbeløb for Mono leje     500 kr. plus 50 kr. pr. gang