Begyndermatch hver mandag - gunstart kl. 17.30

1. april 2019

Vi håber at se rigtig mange nye ansigter – og selvfølgelig også mange af de ”gamle” til vores hyggelige mandagsaftener. Det er en super vigtig sportslig såvel som social sammenkomst, som vi ser frem til mandag efter mandag. Nye medlemmer sluses ind på en god og lærerig måde.

Spilleplanen for sæsonen 2019 findes på opslagstavlen og link nederst på siden – og på ”opslagstavlen” her på hjemmesiden.

Tilmelding skal foregå via Golfbox.
Nye medlemmer vil få det forklaret enten på kontoret – eller af Claus på Par3 banen. På almindelig spilleaften er det via Golfbox senest søndag eftermiddag og til spisematchen senest fredag kl. 12 af hensyn til Cafeen.

For at gøre vores spisematcher – den sidste mandag i måneden - ekstra sjove, har vi gevinster til ugernes bedste spillere. Derfor betaler hvert medlem uændret 30 kr. pr. gang.

Formål

Begynderklubbens vigtigste formål er at give alle nye spillere i Skovbo Golfklub mulighed for at spille golf med et sportsligt og socialt samvær som fællesnævner.

Tilknyttet fil:    Spilleplan 2019.pdf (519 Kb)