Shortgame Update

Så er den første måned gået i Skovbos shortgame konkurrence og i skrivende stund ligger Skovbo Golfklub nr. 2 i Danmark med 8478 point i alt, Greve golfklub er nr.1 med 12258 point i alt. Vi er en smule bagud, men det kan vi sagtens nå at indhente. Vi vil så gerne ligge nummer 1.

Vi håber, at I, kære medlemmer vil fatte de lyserøde scorekort på disken og aflevere dem i udfyldt stand i postkassen Mrk. Shortgame i klubhuset.

Man må spille alle de runder, man har lyst til og alle point tæller med i det samlede regnskab.

Vi har i denne måned følgende uge-vindere:

Uge 18 Tobias Thorsen 82 p

Uge 19 Jan Hansen 81 p

Uge 20 Søren Telling 87 p

Uge 21 Jan Hansen 68 p

Uge 22 Martin Kofoed 80 p

Alle uge-vindere går videre til finalen i oktober hvor 1. Præmien er 3 stk. Vokey wedges efter eget valg til en værdi af 4.197,-kr!!!

Vi belønner også månedens højeste score med et gavekort på 100 kr. til Skovbo Spisehus

Højeste score i denne måned var 87 point lavet af Søren Telling.

Ungdomsudvalget

120 visninger