Medlemsejet golfklub i imponerende omgivelser

Artikel fra Euroman

I 2021 fylder den 100% medlemsejede golfklub Skovbo Golfklub 20 år. Klubben råder over en spændende 18 huls-bane, som er særdeles velholdt og med hurtige greens samt en 9-hullers par 3-bane med flere søer. Begge baner er udfordrende for spillere på alle plan.

Skovbo Golfklub ligger i naturskønne, kupererede og delvist fredede omgivelser langs Køge Å mellem Ejby og Borup på Midtsjælland. På runden kan du se flotte røde glenter svæve over dig eller rådyr, der krydser banen mellem skovene og de 400 år gamle egetræer fra Chr IV´s. tid.

I skoven finder du også en udfordrende Crossfit-bane, ligesom stedet løbende afholder hyggelige sociale aktiviteter for alle aldre. Til Skovbo Golfklub hører desuden et fantastisk træningsområde, hvor du kan træne alle dele af spillet.

Dagen afsluttes naturligvis i klubhusets ”Hos Simona Skovbo Golf Café”, der tilbyder servering både inde og ude.

Se, hvad vi ellers skriver om: Danmark

93 visninger

Seneste blogindlæg