CORONA REGLER

I Skovbo Golfklub følger vi vejledningerne fra DGU, og det betyder følgende:

Pr. 21. april tillades udendørs spisning på cafeens overdækkede terrasse, såfremt der kan fremvises coronapas.

Pr. 6. maj gør det samme sig gældende for indendørs spisning i cafeen.

Afstanden mellem siddepladser er tilpasset de for tiden gældende regler og må under ingen omstændigheder ændres af gæsterne!

I cafeen er der stadig krav om mundbind inde og udenfor, undtager når man sidder ved bordene.

Ved besøg af klubber/foreninger tilfalder det den gæstende klub/forening at sørge for at disse krav overholdes. Hvis personer ikke kan/vil opfylde disse krav er det muligt for de klubber, der har tilbud på smørrebrød, at de pågældende kan få sandwich og drikkevarer som take-away.

For egne medlemmer der ikke har coronapas/vaccination gælder samme muligheder for at få mad- og drikkevarer som take-away.

Toiletterne i klubhusets omklædningsrum må nu igen benyttes - men husk at efterlade toilettet, som du selv ønsker at finde det :-)