Super tilbud på fuldtidsmedlemskab

9. september 2018
Spil resten af sæson 2018 for kr. 2.000.

Fortsætter du som fuldtidsmedlem i 2019, så trækker vi kr. 2.000 fra 2019-kontingentet OG samtidigt kan du til den tid vælge om du ønsker et gavekort på kr. 800 til vores Café KiGi eller 2 greenfee-billetter, så du kan have gæster med herud.

Skovbo Golfklub er en medlemsejet og velfungerende social og økonomisk ansvarlig golfklub. Vi har fint plads til nye medlemmer, som vil være med til at udvikle klubben.

Vi er en klub med et godt sammenhold, hyggelig Café KiGi og een af de smukkeste golfbaner, hvor moser, gamle flotte træer og Køge Å skaber de perfekte rammer for medlemmer og gæster.

For yderligere information kan du kontakte Skovbo Golfklubs sekretariat på telefon 7020 0282 eller via mail: info@skovbogolfklub.dk. Bemærk: Fuldtidsmedlemmer har fri træningsbolde på drivingrange, gratis fællestræning ca. 80 gange årligt og pt 3 fritspilsklubber – så du får 4 klubber for eet kontingent.