Morten Ankerdal og Carsten Werge på slap line i Skovbo Golfklub.

3. marts 2018

Morten Ankerdal og Carsten Werge på slap line i Skovbo Golfklub.

 

Den 28. februar havde Skovbo Golfklub inviteret golf-medlemmer og sponsorer til en hyggeaften med Morten Ankerdal og Carsten Werge (51 deltog), hvor vi blev grundig introduceret i spillet mellem TV stationer, seertal og udfordringerne i den teknologiske udvikling indenfor underholdningsbranchen.

Indenfor sportens verden fortalte Carsten om hvordan Åge Harheide, herrelandsholdet nye fodbold-træner, satser på en helt anden spillestil end Morten Olsen har gjort. Han satser på den individuelle præstation som de øvrige spillere skal bakke op, hvilket han har haft stor succes med. Her blev Eriksen og Bendtner omtalt som spidsfigurer, og dette til trods for at de er 2 diametralt forskellige personligheder, hvor den ene er kendt for publicity og hvad den anden ikke er. – Vi hørte om Europamesterskabet i herrehåndbold, om den, som vi også kunne se, temperamentsfulde Nicolai Jacobsen, om 2 komplet uduelige dommere i kampen om bronze mod Frankrig som var medvirkende til at Danmark tabte, og som man efterfølgende ikke kan stille noget imod. – Vi hørte også om hvorfor kvindelandsholdet løb ind i en overenskomstmæssig barriere, en barriere som også herrelandsholdet senere i år skal igennem.

Caroline Wozniakis fik stor ros for sine fantastiske resultater, og hvordan hele familien har satset på Carolines karriere. Stor respekt for deres resultater.                                                                                                              Som kuriosum kan vi i Skovbo Golfklub bryste os med at Carolines ungdomstræner i Køge, Jan Hansen, er medlem hos os og deltager i vore turneringer

Jo, det var en interessant aften, hvor vi blev ført langt omkring i sportens verden.

Mvh. SponsorudvalgetBaneinfo
22. marts 2018
Hold ud, det bliver forår engang !
17. oktober 2017
Slut med buggies pr. 17.10.2017
Banen er så våd at der nu er lukket for brug af golfbiler.
 

Læs mere
Se alle baneinfoer
Klubinfo
22. marts 2018
INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 09. APRIL 2018 KL. 19.00 I KLUBHUSET
Indkaldelse med bilag ligger...
Læs mere
22. marts 2018
FORMANDENS BERETNING FRA GENERALFORSAMLINGEN DEN 19.03.2018 ........
ligger på Skovbo Golfklubs h...
Læs mere
Se alle klubinfoer