Danmarksmestre

17. juli 2013
Landsfinalen i Junior Cup onsdag d. 17. juli går ikke i glemmebogen foreløbig!

Fra Skovbo GK havde 3 spillere kvalificeret sig gennem først klubkvalifikation og dernæst landsdelsfinale afholdt i Maribo Sø: Natacha Høst Husted (U12), Sofie Storm-Nielsen og Nicolai Frederik Jensen (begge U18).

Men for ingen af dem var blot deltagelse i landsfinalen tilfredsstillende, og vi må konkludere, at sommerferien har været brugt flittigt på træningsbanen.

Skovbo GK ender nemlig ikke blot med én Danmarksmester, og ej heller to, for de ender alle med at vinde deres rækker, og Skovbo GK kan hermed præsentere 3 nyslåede Danmarksmestre.

Det er intet mindre end fantastisk flot klaret af de 3 juniorspillere, som alle fik spillet rigtig god golf i finalen, og vi kan godt være rigtig stolte på deres vegne.

Det skal selvfølgelig også fejres, og nærmere info om dette arrangement kommer så snart der er fundet en passende dato.

Fortsat god sommer til jer alle, og husk endelig at give dem et anerkendende klap, hvis I møder dem på jeres vej.

Jesper Wedersøe
Ungdomsudv.

Klubinfo
30. juni 2015