onsdag den 21. august

torsdag den 22. august

Seniorklubben - Hjemme mod Trelleborg
Tidspunkt: Kl. 8.30

Venskabsmatch  mod Trelleborg. Mødetid kl. 8.30  Tilmeldingen på Golfbox fra 23.7
Gunstart. Max tilmelding 40 deltagere fra Skovbo
Pris følger
søndag den 25. august

Café KiGi Match
Tidspunkt: 08:00

B og C række, som spiller stableford og en A række, som spiller nettoslagspil OG det nye en bruttorække i A rækken
mandag den 26. august

August måneds spisematch
Tidspunkt: 17.30

Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Vi spiller alle  på BAG9 til spisematcherne.

Tilmelding

Husk at tilmelde jer i Golfbox senest fredagen før, dvs. den 23. august kl. 12.

For nybegyndere: Hvis du ikke helt ved, hvordan det gøres, hænger der en seddel i klubhuset. Her står, hvordan man gør - og ellers spørg nogle af de "gamle" spillere, som helt sikkert gerne vil hjælpe dig.

På dagen betales maden direkte til café Kigi og de 30 kr. til præmiekassen ved bordet, hvor du får tildelt starthul.

Kom og vær med til en hyggelig spisematch, hvor vi lærer hinanden lidt bedre at kende, og hvor præmierne for måneden uddeles. Det er superhyggeligt.
torsdag den 29. august

Tidspunkt: Kl 8 - 10.30

Vi spiller 9- og 18-hullers Stableford (se krav under sportslige regler. Resultater tastes i Golfbox.
lørdag den 31. august

Klubmesterskab
Tidspunkt: 08:00

Klubmesterskab 2019 i brutto slagspil. Afvikles over 54 huller (36 huller lørdag 31. august og 18 huller søndag 1. september
lørdag den 31. august

Årgangsmesterskab
Tidspunkt: 09:30

Mesterskabet spilles over 36 huller - der er ikke cut efter 18 huller. Der spilles 18 huller lørdag d. 31. august og 18. huller søndag d. 1. september
søndag den 1. september

Årgangsmesterskab
Tidspunkt: 08:30

søndag den 1. september

Klubmesterskab
Tidspunkt: 10:30

mandag den 2. september

onsdag den 4. september

Dame Sponsormatch
Tidspunkt: 16.30 - 20.30

torsdag den 5. september

1-dagestur til Sorø Golfklub
Tidspunkt: Kl. (??)

Vi spiller en match med efterfølgende spisning og en øl/vand.
Tilmelding og priser via Golfbox følger ca. 6 august.
lørdag den 7. september

Hulspilsmesterskab
Tidspunkt: 08:30

Hulspilsmesterskab, her kvalificere sig følgende:
8 bedste herrer og bedste damer fra klub- og årgangsmesterskabet i slagspil
søndag den 8. september

Hulspilsmesterskab
Tidspunkt: 07:30

Hulspilsmesterskab, her kvalificere sig følgende:
8 bedste herrer og bedste damer fra klub- og årgangsmesterskabet i slagspil
mandag den 9. september

onsdag den 11. september

torsdag den 12. september

Seniorklubben:
Tidspunkt: Kl 8 - 10.30

Vi spiller som sædvanligt 18 huller i 2-3 rækker
mandag den 16. september

onsdag den 18. september

torsdag den 19. september

Seniorklubben, Spisematch, gunstart
Tidspunkt: Mødetid Kl. 8.30 Gunstart kl. 9

Efter formandens ''morgenparade'' samt udlevering af scorekort og bitter går vi igang.  Efter spil og spisning er der uddeling af præmier .  Tilmelding via Golfbox som sædvanlig fra ca. 1.9
lørdag den 21. september

Hjælper og klubhuslaugmatch for inviterede - 2019
Tidspunkt: 09:00

Vi spiller en holdturnering, hvor de 3 bedste scores pr hul er tællende. Der er nærmest flaget for både herrer og damer på hul 6 og 17. Efter matchen nyder vi en lækker menu i Cafe KiGi, Derefter præmieoverrækkelse
mandag den 23. september

onsdag den 25. september

torsdag den 26. september

Tidspunkt: Kl. 8-10.30

mandag den 30. september

Årets sidste spisematch

Tilmelding

Husk at tilmelde jer i Golfbox senest fredagen før, dvs.  den 27. september kl. 12.

torsdag den 3. oktober

Seniorklubben :
Tidspunkt: Kl 8-10.23

lørdag den 5. oktober

Greenkeepernes og Skovbo Dreamteams hævn
Tidspunkt: 09:30

Vores greenkeeperstab siger tak for en god sæson ved at planlægge en række forhindringer på banen. Forhindringerne udlægges af vores stærke dreamteam hold (de frivillige) på bag9. Vi belaster således ikke vores greenkeeperes arbejdstid.

Vi spiller en holdmatch på bare 9 huller (bag9) med 4 spillere på hvert hold.
torsdag den 10. oktober

Tidspunkt: Kl 8 -10.23

Vi spiller som sædvanligt stableford, 18 huller
lørdag den 12. oktober

Classicgolf Afslutningsmatch hcp 17,4 - 54
Tidspunkt: 09:00

Årets afslutningsturnering spilles i 2 lige store rækker, hvor både A-rækken og B rækken spiller stableford.
søndag den 13. oktober

Classicgolf Afslutningsmatch hcp +8,0 - 17,3
Tidspunkt: 09:00

Årets afslutningsturnering spilles i 2 lige store rækker, hvor A-rækken spiller slagspil og B rækken spiller stableford.
torsdag den 17. oktober

Tidspunkt: Kl 8 - 10.23

Vi spiller 18-hullers Stableford og resultater tastes i Golfbox
torsdag den 24. oktober

Tidspunkt: Kl. 8 - 10.23

Vi spiller 18-hullers Stableford og resultater tastes i Golfbox.
torsdag den 31. oktober

Seniorklubben Spisematch + årsmøde
Tidspunkt: Mødetid Kl. 8.30 umiddelbart efter gunstart

Vi spiller vores normale 18-hullers  Spisematch, efterfølgende afholdes årsmøde. I dagens anledning byder Seniorklubben på en øl eller vand. Indkaldelse, regnskab mm. fremsendes pr. mail primo okt.NB: TILMELDING SKER PÅ GOLFBOX . Deltagere alene til årsmødet kan sende mail til mig. Mvh. Erik           erik@sperling-kaaber.dk
torsdag den 5. december

Seniorklubben JuleSpisematch,
Tidspunkt: Mødetid 9.00 (- BÆREBAG, måske !)

JuleSpisematch med uddeling af præmier for november måned og spisning kl. 12.  Vi spiller 9 huller. måske er der i år præmier til herrerne !!!NB: Div. nisseudstyr giver bonuspoint !!! Tilmelding på golfbox fra ca. en måned før. Prisen er som sædvanlig kr. 125,- , klubben spæder måske lidt til så vi får en  spændende julebuffet !
søndag den 15. december

Julematchen
Tidspunkt: 10:00

Årets sidste match er en julematch, som afvikles på vinterbanens 9 huller. Turneringsformen er Texas Scramble. Golfbox sammensætter holdene