Lokal regler

Røde markeringer: Strafområder
Blå markeringer: Areal under reparation
Grøn top: Områder med spilleforbud

Markeringer kan være pæle, plader og/eller afstribninger

1. Out of bounds grænsemarkeringerne mellem hul 4 og 5, er kun gældende ved spil af hul 5. Ved spil af alle andre huller er disse pæle ikke-flytbare forhindringer.

2. Afstandsmarkeringer behandles som ikke-flytbare forhindringer – lempelse uden straf efter Regel 16.1.

3. Hvis det er en kendsgerning eller så godt som sikkert, at en spillers bold ramte en el-ledning eller el-mast, på banen, tæller slaget ikke. Spilleren skal spille en bold uden straf fra, hvor det forrige slag blev slået (se Regel 14.6 for, hvad man skal gøre).

4. Træer med støttepæle er ikke-flytbare forhindringer, hvorfra lempelse uden straf tillades efter Regel 16.1.

5. Alternativ til spil fra forrige sted for mistet bold eller bold out of bounds:

Når en bold er out of bounds eller mistet, må spilleren med 2 strafslag efter Standard lokalregel E-5  (se opslag i klub/hjemmeside nedenfor) droppe en bold indtil to køllelængder inde på hullets fairway, ikke nærmere hullet, end hvor bolden krydsede OB grænsen eller skønnes mistet.

Straf for overtrædelse af en lokalregel: Den Generelle straf (slagspil - 2 strafslag, Hulspil - tab af hul)

Godkendt af DGU januar 2019

ETIKETTEREGLER
Husk, du er ansvarlig for at fremme spillet på banen:
1. Det handler om at være lige bag gruppen foran, og ikke foran gruppen bagved!
2. Luk altid hurtigere bolde bagfra igennem!
3. Skal du lede, så luk igennem efter ½ minut, hvis bolden ikke er fundet!

Husk, du er ansvarlig for at passe på banen og vores naboer:
1. Undgå at slå tørv op ved prøvesving på teesteder!
2. Ret nedslagsmærker op på greens!
3. Læg tørv på plads!
4. Brug affaldsspandene på banen!
5. Brugere af Køge Å stien har fortrinsret, når du spiller 4. hul!

AFSTANDS- OG RETNINGSMARKERINGER
50, 100, 150 og 200 meter markeringer - målt til midt green - er markeret med hhv. blåt, rødt, gult og hvidt mærke på fairway.
Sigtepæl midt på 10. huls fairway er en ”flytbar forhindring”.

PAR 3 BANEN

BANEMARKERINGER

Hvide markeringer: Out of Bounds
Røde markeringer: Strafområder
Blå markeringer: Areal under reparation
Grøn top: Områder med spilleforbud

1. Træer med støttepæle er ikke-flytbare forhindringer, hvorfra lempelse uden straf tillades efter Regel 16.1.

2. Alternativ til spil fra forrige sted for mistet bold eller bold out of bounds:
Når en bold er out of bounds eller mistet, må spilleren med 2 strafslag efter Standard lokalregel E-5 (se opslag i klub/hjemmeside) droppe en bold indtil to køllelængder inde på hullets fairway, ikke nærmere hullet, end hvor bolden krydsede OB grænsen eller skønnes mistet.

Godkendt af DGU januar 2019

ETIKETTEREGLER
Husk, du er ansvarlig for at fremme spillet på banen:
1. Det handler om at være lige bag gruppen foran, og ikke foran gruppen bagved!
2. Luk altid hurtigere bolde bagfra igennem!
3. Skal du lede, så luk igennem efter ½ minut, hvis bolden ikke er fundet!

Husk, du er ansvarlig for at passe på banen og vores naboer:
1. Undgå at slå tørv op ved prøvesving på teesteder!
2. Ret nedslagsmærker op på greens!
3. Læg tørv på plads!
4. Brug affaldsspandene på banen!