Golfens Dag den 28. april 2019


Se video fra banen

Lad dig forføre af verdens bedste sport

Den 28. april slår vi i Skovbo Golfklub dørene op for dig, din ven, dit barn, din forælder, nabo, kollega og enhver anden, der har lyst til et uforpligtende og gratis møde med Danmarks største voksensport.

Vi markerer Golfens Dag ved at rulle den grønne løber ud. Vi står klar med udstyr, træningsfaciliteter og klubmedlemmer, som kan hjælpe dig med golftips og fortælle om det sportslige og sociale liv i klubben. Afsluttende serverer vi kaffe og kage, hvor I kan høre mere om klubben. 

Det er vigtigt at understrege, at det er fuldstændig underordnet hvilken form, du er i, hvilket tøj, du har på, og hvor meget eller lidt du ved om golf. Alle er velkomne på Golfens Dag, som nu på 11. år er anledning til, at tusindvis af danskere får øjenkontakt med golfspillet.

Mange af de danskere har aldrig siden sluppet sporten af syne.

Golf er en aktivitet, som udfordrer dig teknisk og mentalt og som er lig med motion i naturskønne omgivelser. Det er også sporten, hvor alle baner er sin egen unikke oplevelse, hvor man selv bestemmer balancen mellem det sociale og det konkurrencemæssige, og hvor alle kan spille sammen uanset alder, køn og niveau.

Dato: Søndag den 28. april 2019

Sted: Skovbo Golfklub, Dalbyvej 50, 4140 Borup

Tidsrum: Mødetid kl. 10.00, 11.00 og 12.00

Tilmelding på mail: info@skovbogolfklub.dk

Kontaktperson: Malene Kjærsgaard

Baneinfo
16. december 2019
Vinterbane.
Tak for en dejlig sæson 2019. Sommerbanen er lukket nu og der spilles vinter bane. Driving Rangen er åben...
Læs mere
Se alle baneinfoer